Foto
Wij hebben bijna nooit snoep, chips or enige snacks in huis. Niet omdat we het niet lusten, maar meer omdat we het niet zo vaak eten of anders ben ik de enige die alles eet! Maar af en toe heb ik wel eens zin in een lekkere snack 's avonds iets zoets later op de avond. Om nou meteen cupcakes te bakken of een taart is te veel gedoe vind ik en daarom ben ik maar wat graag aan het experimenteren met easy midnight snacks. 

S'Mores zijn in Amerika de kampeer snack voor bij het kampvuur: Biscuits, Chocolade en Marshmallows. Geen kampvuur, maar wel een magnetron! Tijd voor een Midnight S'More


 
Foto
Als je het over Amerikaans eten hebt denken mensen al vaak aan Hamburgers en dikke Amerikanen. Voor mij staat Amerikaans eten vooral voor comfort food! Over het algemeen is het inderdaad dit heel gezond, maar dat maakt het niet minder lekker. 

"Comfort food" eten wat een vreselijke dag kan opbeuren door heerlijk te eten en vooral niet na te denken over wat te eten. Comfort Food van vandaag is alles behalve gezond, maar dat maakt het extra lekker: Buttermilk Fried Chicken!


 
Foto
Een van mijn favoriete keukens is denk ik wel de Mexicaanse keuken. Tacos, Burritos, Enchiladas, Quesadillas, Empanadas  noem maar op. Over het algemeen vind ik het allemaal heerlijk. 

Voor het avond eten hadden we zin in iets lekkers en makkelijk en zo kwam ik op een Mexicaanse Tomatensoep. Een heerlijke dikke tomatensoep, waar ook rijst in gaat. Wat extra losse ingrediënten erbij en iedereen kan zijn eigen smaak bepalen. Yummy!


 
Foto
In het begin van de week was er zo waar een hitte-golf in Nederland! Tijd voor BBQs, Koude drankjes en salades 

De rest van de week was vooral hectische met zijn up's and down's wat invloed op je eten kan hebben. De down's zorgen voor comfort food, de up's zorgen voor uiteten gaan en verrast worden met een heerlijk dinner! 




 
Foto
Heb je ook wel eens dat je spontaan iemand vraagt om te komen eten en dan vergeet een toetje in huis te halen of uberhaupt vergeten bent te kopen? 

Een dessert is het lekkerste van een maaltijd dus deze mag zeker niet ontbreken als je gasten hebt voor het eten. Er zullen altijd wel ingrediënten zijn die je in huis heb staan zo had ik wel lekker fruit op de markt gehaald, had ik nog in de koelkast slagroom en in de kast een doosje 'kloppudding' staan. Het werd een heerlijk makkelijke 'Aardbeien Trifle'


 
Foto
Hitte Golf in Nederland, dat zal je me ook niet vaak horen zeggen! Na een hele dag in een warm kantoor gezeten te hebben moet je aan het einde van de dag maar eens gaan bedenken wat je wilt gaat eten. Een luxe probleem, maar een probleem met dit weer.
Geen zin in warm eten of om uren in de keuken te staan boven een warm fornuis. 

Conclusie een heerlijke koude pasta salade maken. Uiteindelijk wel wat bij het fornuis gestaan maar het resultaat was meer dan de moeite waar: Honing-Mosterd Kip Pasta Salade. 


 
Foto
Toen ik mijn avocado-hummus maakte, was ik niet helemaal tevreden over de substantie die mijn blender er van maakte. Dus zou en moest ik een keukenmachine koken vond ik. Een heerlijk nieuw keukenspeeltje. 

Op naar de winkel om te kijken naar alle mogelijkheden. Gelukkig heb ik altijd mijn vriend bij me die dan de recensies op zoekt en leest welke ik het beste kan kopen. Uiteindelijk werd het de Magic Bullet (binnenkort hier meer over). Maar een nieuw speeltje betekend natuurlijk testen! En omdat het begon om de hummus besloot ik een nieuwe variant te maken: De Spicy-Cajun Hummus! 


 
Foto
Voor zijn verjaardag heeft mijn vriend een Nutella pot gekregen van 5KG! Nee ik heb niet een fout gemaakt bij het typen de pot is 5 KILO! Niet omdat hij zo ontzettend veel van Nutella houdt of dat hij dit vaak eet, nee gewoon voor de grap. Nu zitten wij dus met een mega-pot Nutella thuis. Conclusie: Bakken en recepten uitproberen. 

Ik had nog wat te rijpe bananen over dus besloot ik: Nutella Banana Bread te maken! 


 
Foto
Op mijn werk is het Hummus-Madness. De afgelopen maanden gaat er tijdens elke lunch wel een bakje hummus door heen. Hummus is eigenlijk niet moeilijk om te maken en sinds we het elke dag eten besloot een collega van mij het te maken (met wat hulp toch nog).
Dit leiden ertoe dat ook een andere collega het had gemaakt. 

Ik als keuken prinses mag dan natuurlijk 'absoluut' niet echter blijven. Ik had nog een avocado over dus besloot ik: Avocado Hummus te maken! 


 
Foto
Het maken van een foto van wat je hebt gemaakt of wat je gaat eten en dit posten op Instagram wordt steeds meer de gewoonste zaak van de wereld. Ik ben totaal geen uitzondering en zet daarom elke week mijn #Instafoods op een rijtje. 

Deze week was een turbulente en warme week waardoor het koken er soms bij uit schoot. De zomer is wel de ideale tijd voor experimenteren met Smoothies en Salades!