Foto
Plannen om te gaan lunchen met de meiden, maar zin in iets anders dan te lunchen in een gezellig cafeetje? Wat dacht je van een High Tea bij de T Lunchroom. De T Lunchroom is een gezellige knusse lunchroom in Amsterdam. Naast gewoon heerlijk lunch kun je bij de T Lunchroom ook kiezen voor een heerlijke High Tea!

Foto
Aanschuiven bij een kitsch gedekte tafel, omringd door een echte high-tea sfeer door het geweldige interieur van de T-Lunchroom. Aller eerst wordt de Thee in een prachtige theepot geserveerd, je krijgt verschillende soorten thee waarbij een korte uitleg komt over de afkomst en smaak van de thee.

Een High Tea is echter niets zonder heerlijke pastries!
De High Tea van de T Lunchroom bestaat uit vier gangen, beginnen met hartige hapjes (warm en koud) werkend naar zoete lekkernij. Alle hapjes en patisserie worden door de T Lunchroom zelf gemaakt en dat is ook zeker te proeven. 

Je kunt je zo gemakkelijk een aantal uur heerlijk vermaken tijdens de High-Tea in de T Lunchroom, dus trek die er dan ook zeker voor uit. Een High-Tea bij de T-Lunchroom is een leuke, gezellige en lekkere manier om met je vriendinnen gezellig bij te kletsen.

*Reserveren is noodzakelijk voor de High Tea, per email tot max. 2 dagen van te voren anders telefonisch.

T-Lunchroom
Locatie: Roetersstraat 4hs, 1018 WC Amsterdam
Openingstijden: 
Ma tm Vr: 8:00 - 17:30 
Za-Zo:     10:00 - 17:00
Telefoon: 020-3202888
Email: [email protected]
Website: T-etenendrinken.nl



Leave a Reply.